ݡabcdekaa.blogspot.com
Assalamualaikum and Hey, it's Eka here, and welcome to my blog.
Pleae be nice, and I will be nice to you too. Thanks for visiting here, Fellas!
Nur Atikah, 8teen.
♔ facebook ♔ twitter

Name : Nur Atikah
Gender : Female
BirthPlace : Malacca


I Love
✿ Mom ♥
✿ Father ♥
✿ Siblings ♥
✿ Friends♥
✿ ♥

♔Footprints in the sand.
♔Flyaway.
loved loved loved


This layout was coded by !mesmeriz.ed♥/mindy, with scrolling codes from noturcupoftea, images from thefadingnight/reviviscent and background from fivepointsapart.
♔Parallel Worlds
Saturday, May 25, 2013 ♔ 2:02 PM
Pre--U
Assalamualaikum and hello everyone.

Lama dah tak jenguk blog buruk ni. Macam-2 dah terjadi, macam-2 berlaku. Sama ah tu ._.
K, first of all 8 May '13, Rabu start life aku sbg student Pra-U 1 kat SMK Seri Ampangan.
Nak taknak aku kena pergi sementara tunggu result UPU masa tu. Sokay.
Selang beberapa hari masa tu result UPU pun keluar. Hampa, frust, dan sewaktu dgnnya.

Nak dijadikan cerita, kena jugak sabar semua ni. Insya-Allah ade jalannya. Aamiin.
K, next. Form6 kan, so aku pilih course Sej & Eko. Dapat tawaran course SC, tapi aku tolak.
Tukar course, so ambil kemanusiaan (sastera). Tak larat nak bawa.
Tapi, tak tentu lagi sama ada kekal/tak dekat f6.

Ingat pilih ni semua suka-2? No. Parents pun tolong usaha sama-2 utk cari jalan lain.
Dorang semangat nak tolong, so aku join sama even hmmm c':
Sekarang cuti sekolah 2 minggu. Dalam masa 2 minggu ni, kena buat keputusan/pilihan yg betul utk further study.
I have to.

@ Pizza Hut w them #6R Mawar
*230513*

Friendship  #Mawarians 
*230513*

Thats all for today.
Thanks for reading, guys!
Assalamualaikum.

Nur Atikah
2:01 PM
Saturday, 25 May 2013
back to the top